Kids Active 480 - Hooglands dorpsteam

Title
Ga naar de inhoud
Kids Active 480

Kids Active 480 zet zich in om activiteiten te bieden aan kinderen in de basisschool leeftijd, waarbij samenspel centraal staat. Traditioneel worden ieder jaar twee feesten georganiseerd, te weten:

Paaseieren zoeken in speeltuin Ookee op de vrijdag of zaterdag voor Pasen, in samenwerking met enkele trouwe sponsoren. Het festijn met ruim 4.000 eieren, waar ieder jaar meer dan 300 kinderen aan meedoen en waarbij natuurlijk ook de Paashaas niet ontbreekt, is niet meer weg te denken uit ons dorp; het is gratis toegankelijk voor de leeftijd van 4-12 jaar en buiten is er gratis thee en koffie voor de ouders. Ook zijn er prijsjes te winnen, bij het vinden van de Gouden eieren in verschillende leeftijdscategorieën. De kinderen kunnen zich ook laten schminken.
Een Kerstfeest, waar niet alleen ongeveer 150 kinderen op af komen maar ook ouders en familieleden het moment aangrijpen om ander wijkbewoners te ontmoeten in een gezellige Kerstsfeer. Er is van alles te doen: workshops onder begeleiding (timmeren, kerststukjes maken en knutselen), sjoelen en er is een raadspel, ook met prijsjes.

Dankzij het Buurtbudget Hoogland en onze vaste sponsors Albert Heijn Hoogland en Intertoys Emiclaer en betrokken Hooglanders kunnen we dit realiseren.

​Meer weten over de Werkgroep Spelen? Wilt u als sponsor ‘prijsjes’ of versnaperingen beschikbaar stellen of wilt u meer weten over de aangeboden activiteiten? Neem dan contact met ons op via kidsactive480@gmail.com.

Copyright  Hooglands Dorpsteam
Terug naar de inhoud